Patru start-up-uri româneşti de tehnologie trec în etapa de accelerare în cadrul programului KPMG Startup Grow Pad

14 aug 2018 Autor: Ioana Nita

NiftyLAS, iFactor, Jobful şi Box2M sunt cele 4 startup-uri alese din cele 100 care au aplicat în prima fază a programului.

Patru start-up-uri locale de tehnologie - NiftyLAS, iFactor, Jobful şi Box2M – au fost accep­tate pentru a trece în etapa de acce­lerare în cadrul programului KPMG Start-up Grow Pad, lansat de KPMG Ro­mânia în parteneriat cu Spherik Accele­rator la înce­putul lunii mai. În total au aplicat peste 100 de start-up-uri în prima fază a programului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.08.2018

 
Cuvinte cheie:
program
, kpmg
, accelerare
, etapa
, tehnologie
, trecere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide