Business Hi-Tech

Paul Gabriel Popescu, fondator CodeUp Academy, ce oferă cursuri de programare şi robotică pentru elevii între 8 şi 18 ani: Am ajuns la maturitate şi vrem să ne extindem şi în alte oraşe, precum Bucureşti, Braşov şi Sibiu

În urma pandemiei de COVID-19, activitatea CodeUp Academy, cursurile, trainerii şi elevii au fost mutaţi în mediul online.

În urma pandemiei de COVID-19, activitatea CodeUp Academy, cursurile, trainerii şi elevii au fost mutaţi în mediul online.

Autor: Alexandra Cepăreanu

17.01.2022, 12:00 224

Grupele de la cursurile fizice sunt alcătuite din maximum 10 elevi asistaţi de doi traineri l Grupele din online sunt formate din cinci elevi asistaţi de un trainer.

CodeUp Academy, care oferă cursuri de programare şi robotică pen­tru elevii cu vârsta între opt şi 18 ani, cu sediul la Piteşti, are în plan extinderea activităţii şi vrea să atace noi oraşe, printre care Bucureşti, Braşov şi Sibiu, în urma interesului crescut din partea părinţilor de a înscrie copiii la diferite cursuri de IT.

„Începând cu toamna anului 2021 am simţit o relaxare a părinţilor, în ceea ce priveşte pandemia, şi au început să înţeleagă valoarea unui curs de IT în viaţa copiilor lor. Sperăm ca acest trend să se menţină în continuare şi în 2022. Curricula şi produsul CodeUp Academy a ajuns la o maturitate suficentă astfel încât să poată să se dezvolte şi în alte oraşe, unde sperăm să ajungem la tot mai mulţi copii”, a spus pentru ZF Paul Gabriel Popescu, fondatorul CodeUp Academy.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO