Business Hi-Tech

PayU şi VTEX au dezvoltat o soluţie de plată online printr-un singur clic

PayU şi VTEX au dezvoltat o soluţie de plată online...

Autor: Ioana Nita

21.12.2018, 00:00 285

VTEX, companie braziliană specializată în dezvoltarea de soluţii software pentru piaţa de comerţ electronică, a încheiat un parteneriat cu PayU, liderul pieţei de plăţi online din România, pentru furnizarea unei soluţii de e-commerce preintegrate cu tehnologia care permite achiziţii online, cu cardul, printr-un singur clic. 

Astfel, cele două companii au dezvoltat împreună o soluţie tehnologică (API) ce le permite utilizatorilor să facă achiziţii online printr-un singur clic, informaţiile de plată necesare fiind introduse o singură dată în platformă, operaţiune ce nu va mai fi necesară la plata comenzilor viitoare. Noua soluţie este parte integrantă a SmartCheckout™, tehnologie VTEX patentată de plată online fără parolă, cu un sistem de checkout rapid şi transparent care generează din start o creştere de peste 20% a ratei de conversie pentru magazinele care implementează platforma VTEX.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO