Business Hi-Tech

Platforma de loializare şi beneficii pentru angajaţi MyBenefits a ajuns la circa 2.000 de utilizatori: „Până la sfârşitul anului vrem să trecem de 10.000 de utilizatori”

Andrei Dumitrel, cofondator al MyBenefits

Andrei Dumitrel, cofondator al MyBenefits

Autor: Alexandra Cepăreanu

09.03.2021, 00:02 182

MyBenefits, platforma de loializare şi beneficii pentru angajaţi, dezvoltată în 2016 de Andrei Dumitrel şi Cristian Teodorescu, a ajuns la circa 2.000 de utilizatori, înregistraţi pe segmentul de loializare, iar până la finalul anului în curs, fondatorii businessului îşi propun să ajungă la un număr de circa 10.000 de utilizatori cumulat, atât pe partea de loializare, cât şi pe cea de beneficii.

„Platforma de beneficii flexibile pentru angajaţi este în fază de beta. În acest moment avem câteva mii de utilizatori în platformă şi urmărim o creştere extensivă în perioada următoare”, a spus pentru ZF Andrei Dumitrel, cofondator al MyBenefits.

El a adăugat că prima implementare a platformei într-o companie a avut loc în 2016, dar businessul a cunoscut o dezvoltare mai complexă pe parcursul anului 2019, când a fost relansată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO