Platforma de recrutare online eJobs a încheiat 2017 cu afaceri de 8,1 mil. euro, plus 38%

16 mai 2018 Autor: Ioana Nita

Bogdan Badea, CEO al eJobs România

Jobs Group SRL, firma care administrează eJobs.ro, cea mai mare platformă de recrutare online din România, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 8,1 milioane euro, în creştere cu 38% faţă de 2016, conform datelor comunicate de companie.

„Principalul motor de creştere din 2017 a fost, bineînţeles, activitatea de recrutare. Într-un context general al pieţei, în care lupta pentru candidaţii buni este mai acerbă decât oricând, miza cea mai mare este atragerea şi activarea lor, indiferent de nivelul de pregătire sau experienţă pe care îl au, pentru că nevoia angajatorilor este uriaşă pe toate segmentele. Acestor activităţi li s-au adăugat, însă, şi cele conexe, precum serviciile de employer branding pe care le oferim clienţilor noştri şi care acum sunt integrate într-o divizie de sine stătătoare, generatoare de venituri”, a declarat Bogdan Badea, CEO al eJobs România.

Platforma şi-a crescut anul trecut baza de utilizatori, atât din partea candidaţilor activi, cât şi a companiilor înregistrate. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.05.2018

 
Cuvinte cheie:
recrutare online
, eJobs
, afaceri
, Bogdan Badea
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide