Business Hi-Tech

Platforma de recrutare online Smartdreamers a atras trei noi investitori

Platforma de recrutare online Smartdreamers a atras trei...

Autor: Ioana Nita

22.09.2015, 00:06 1021
Platforma online de recrutare Smartdreamers, fondată de antre­pre­norii locali Adrian Daniel Cernat, Marius Huza şi Mihai Ceuşan, a reuşit să atragă o a doua investiţie anul acesta, cedând un pachet de 11% din acţiuni către trei noi investitori -  Mihai Guia, Cristian Lina şi Octav Cobză­reanu. Valoarea investiţiei nu a fost făcută publică, reprezentanţii com­paniei precizând doar că aceasta se ridică la câteva zeci de mii de euro.
 
„Odată cu venirea celor trei noi investitori şi cu follow-up-ul făcut de cei existenţi, a fost cedat un pachet de 11% din acţiunile companiei”, a declarat Vlad Curtifan, PR şi content manager în cadrul SmartDreamers, compania care operează platforma online cu acelaşi nume.
 
SmartDreamers SRL a mai obţi­nut o investiţie de câteva sute de mii de euro la începutul acestui an de la alţi trei investitori locali  - Radu Ata­na­siu, Danu Temelie şi Mălin-Iulian Ştefă­nes­cu - pentru extinderea în străi­nă­tate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO