Business Hi-Tech

Platforma de recrutare online Smartdreamers a înregistrat afaceri de 200.000 de euro în 2016. "Vrem să accelerăm operaţiunile din Ungaria."

Adrian Cernat, CEO şi cofondator al Smartdreamers: Vrem să accelerăm operaţiunile din Ungaria

Adrian Cernat, CEO şi cofondator al Smartdreamers: Vrem să accelerăm operaţiunile din Ungaria

Autor: Mihaela Pascari

26.06.2017, 00:04 401

Echipa companiei este formată din 21 de angajaţi în cele trei birouri din Târgu-Mureş, Bucureşti şi Budapesta.

Platforma de recrutare online Smart­dreamers, fondată în 2014 de antreprenorii Adrian Cernat, Mihai Ceuşean şi Marius Huza, a înregistrat vânzări de aproape 200.000 de euro anul trecut, de patru ori mai mari faţă de anul anterior, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Smartdreamers SRL, compania care operează platforma online de recrutare cu acelaşi nume, a totalizat însă o pierdere netă semnificativă anul trecut, de circa 160.000 de euro. „Anul trecut am încheiat o rundă de investiţii din partea (fondului de investiţii -n.red.) 3TS Capital Partners. Imediat după investiţie, cât şi înainte am investit puternic în dezvoltarea platformei”, a explicat Adrian Cernat, CEO şi cofondator al Smartdreamers, de unde vine pierderea realizată de companie anul trecut. Platforma a reuşit să atragă de-a lungul timpului două runde de investiii de tip business angel şi o investiţie de la 3TS Capital Partners, unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din Europa Centrală şi de Est care administrează şi fondul 3TS Catalyst România. Valoarea investiţiei a totalizat 700.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO