Business Hi-Tech

Platforma foodpanda.ro pentru comenzi de mâncare la domiciliu este disponibilă acum şi pentru ieşeni

Platforma foodpanda.ro pentru comenzi de mâncare la...

Autor: Ioana Niţă

28.04.2014, 19:11 1303

Foodpanda, platforma online pentru livrări de mâncare la domiciliu dezvoltată de incubatorul german Rocket Internet, este disponibilă acum şi în Iaşi, acesta fiind al patrulea oraş în care se extinde compania după Bucureşti, Cluj şi Timişoara. Astfel, începând din aprilie, locuitorii din Iaşi pot comanda mâncare la domiciliu de la peste 17 restaurante listate în cadrul platformei, printre care se numără Pizza Miraj, Restaurant Veneto şi restaurant Bavaria.

”În prezent am semnat parteneriate cu peste 17 restaurante din Iaşi, urmând ca până la finalul anului să atragem pe platformă până la 35 dintre cele mai recunoscute restaurante ieşene”, a declarat Dan Macarie, Country Manager al foodpanda România.

În prezent, foodpanda.ro are în portofoliu peste 200 de restaurante din Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Iaşi.

Platforma pentru livrări de mâncare s-a lansat în România anul trecut şi este disponibilă şi pe dispozitivele mobile prin intermediul aplicaţiilor special dezvoltate pentru sistemele de operare Apple iOS şi Google Android.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO