Business Hi-Tech

Platforma Gomag a activat în câteva luni peste 1.000 de magazine

Platforma Gomag a activat în câteva luni peste 1.000 de...

Autor: Adrian Seceleanu

26.11.2020, 00:00 459

Peste 1.000 de magazine online au fost activate în ultimele luni în platforma pentru facilitarea comerţului electronic Gomag, dezvoltată de compania SilkWeb din Baia Mare. „Pe platforma Gomag au fost activate peste 1000 de magazine noi în ultimele luni, un procent semnificativ reprezentând afaceri locale care aveau deja puncte de vânzare offline. Astfel, vânzările generate de magazinele de pe platformă pentru anul în curs au generat o creştere majoră  faţă de anul precedent, însumând peste 500 de milioane de lei”, conform companiei.

„Pentru Black Friday 2020, mai mult ca în anii precedenţi, s-au observat verticale cu creşteri remarcabile pe industrii precum:  Baby & Kids, Electronice, Casa şi Grădina, Frumuseţe, Moto. Clienţii au cumpărat, în medie, câte trei produse din magazinele online, iar cea mai mare comandă finalizată a fost de 28.000 lei”, conform companiei. Gomag, o platformă e-commerce locală, fondată de antreprenorii Cosmin Dărăban şi Aurelian Motica, găzduieşte aproximativ 1.800 de magazine online, cărora le oferă servicii pe baza unui abonament lunar. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO