Business Hi-Tech

Platforma locală fintech Instant Factoring a atras 250 de clienţi în 7 luni de la lansare

Platforma locală fintech Instant Factoring a atras 250...

Autor: Ioana Nita

26.10.2018, 00:04 416
Start-up-ul fintech local Instant Fac­to­ring, care operează o platformă online de fac­toring, a reuşit să atragă 250 de clienţi în mai puţin de şapte luni de la lansare, ţinta pentru final de an fiind de a finanţa până la 400 de companii. Majoritatea clienţilor ac­ti­vează în domeniul transporturilor, co­merţ şi servicii sau sunt mici producători. 

„În mai puţin de 7 luni de la lansare, compania a finanţat circa 250 de clienţi, dintre care 70% sunt recurenţi. Până acum au fost pro­cesate circa 1.400 facturi, iar volumul fac­turilor cumpărate până în prezent este de 2 mil. euro”, a declarat Elisa Rusu, CEO şi cofondator al Instant Factoring. Start-up-ul le oferă companiilor mici o soluţie de li­chi­ditate, transformând în nu­me­rar orice fac­tură de până la 10.000 RON, în mai puţin de 24 de ore. Astfel, după încăr­carea fac­turii pe platformă de către client, acesta pri­meşte un răspuns po­zitiv sau negativ în două ore, iar în 24 de ore de la răspunsul po­zitiv se va face vira­mentul ban­car în con­tul său, fără a avea nevoie de alte docu­men­te.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO