Business Hi-Tech

Platforma Undelucram.ro a obţinut o finanţare de 300.000 de euro de la GapMinder pentru a se extinde în Grecia, Ungaria şi Cehia

Costin Tudor

Costin Tudor

Autor: Adelina Mihai

17.07.2019, 07:00 656

Undelucram.ro, platforma online dedicată anga­ja­ţilor şi angajatorilor din România, a primit o investiţie de 300.000 de euro de la fondul de investiţii GapMin­der Venture Partners BV şi de la headhunterul Oana Ciornei de la firma de executive search Amrop.

„Undelucram.ro este mai mult decât o platformă, este o comunitate activă cu potenţial de creştere, iar prin investiţia de astăzi ne continuăm natural expansiunea către alte ţări, precum Grecia, Ungaria şi Cehia“, a spus Costin Tudor, CEO & Founder al Undelucram.ro.

În cadrul unei emisiuni ZF Live din luna iunie a aces­tui an, Costin Tudor a anunţat că Undelucram.ro s-a lan­sat în alte pieţe din regiune - Ungaria, Cehia şi Grecia- şi că aşteaptă o nouă rundă de investiţii. Totodată, el a pre­ci­zat că echipa de programatori a platformei se află la Chişi­nău, iar compania are 11 angajaţi în Bucureşti şi la Chişinău.

În anul 2018, Undelucram SRL a avut o cifră de afa­ce­ri de peste 417.000 de lei (cca. 90.000 de euro), de peste 8 ori mai mare decât în anul 2017 şi un număr mediu de 2 sa­lariaţi, potrivit datelor raportate de companie în bilanţul depus la Ministerul de Finanţe.

Compania care administrează platforma Undelucram.ro este deţiută în prezent de patru asociaţi: Costin Tudor (35% din părţile sociale), Gheorghe Sorocean (35%), Vlad Deliu (15%) şi Valentin Budes (15%).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO