Business Hi-Tech

În plină criză, eMag vrea să angajeze 1.000 de oameni. Iulian Stanciu, şeful eMag: Avem în plan să angajăm imediat în depozite, curierat tradiţional şi curierat rapid. Angajarea nu este pe o perioadă determinată, ci permanentă. Noi avem planuri de investiţii în continuare şi avem nevoie de oameni

12.04.2020, 10:53 4506

EMag plănuieşte să angajeze 1.000 de persoane, în condiţiile în care cererea pentru retailerii e-commerce a crescut puternic în criză, a declarat Iulian Stanciu, şeful eMag, în cadrul emisiunii de business ZF Live. 

”Avem în plan să angajăm 1.000 de oameni în perioada următoare în depozite, curierat tradiţional, curierat rapid. Este o angajare permanentă. Noi vrem să investim”, a spus Stanciu. 

Cred că pentru ieşirea din criză şi relansarea economiei ar trebui să vedem care sunt domeniile strategice care au fost afectate şi care ar trebui ajutate. De asemenea, ar trebui să ne uităm puţin şi la viitor – care sunt business-urile care pot angaja, pot da de lucru oamenilor şi care au perspective să crească şi naţional, şi internaţional. Tot ce are legătură cu economia digitală, software, tool-uri de productivitate, comerţ online – toate acestea vor creşte foarte mult. Turismul este ceva strategic, agricultura va trebui să crească, a adăugat el. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO