Business Hi-Tech

Polonezii de la Software Mind preiau operaţiunile din România şi Republica Moldova ale companiei Code Factory, care a dezvoltat platforme de betting pentru cele mai mari firme din lume, inclusiv William Hill

Polonezii de la Software Mind preiau operaţiunile din...

Autor: Roxana Rosu

14.01.2022, 15:58 281

Software Mind, companie fondată în 2004 în Polonia, preia operaţiunile din România şi Republica Moldova ale Code Factory, specializată în FinTech, pariuri sportive online şi comerţ electronic în Europa, America, Asia şi Africa.

Software Mind are 220 de angajaţi în Marea Britanie, Irlanda, România şi Moldova, şi afaceri cumulate de 11 milioane euro, fiind cunoscută pentru dezvoltarea unor platforme de betting pentru cele mai mari firme din lume, cum ar fi William Hill.

 „Ne bucurăm că datorită parteneriatului am trecut la o nouă etapa de dezvoltare, ceea ce presupune şi o creştere substanţială a numărului de angajaţi care pot lucra remote, dar si in birourile noastre din Bucureşti, Timişoara şi Craiova. Ne dorim ca in perioada urmatoare atât sa formam noi specialişti prin intermediul programelor de internship, cât şi sa atragerea noi colegi interesati de oportunitatile de dezvoltare oferite de noi”, afirmă Ionut-Cristian Negrescu, CEO Code Factory Romania si Moldova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO