Business Hi-Tech

Portalul de recrutare smartdreamers.ro atacă Polonia după o nouă finanţare

Portalul de recrutare smartdreamers.ro atacă Polonia...

Autor: Ioana Nita

04.02.2015, 00:05 476
Fondatorii smartdreamers.ro, Adrian Daniel Cernat, Marius Huza şi Mihai Ceuşan, au reuşit să obţină o investiţie de câteva sute de mii de euro pentru a lansa platforma de recrutare online şi în afara României, prima ţară vizată fiind Polonia. Suma exactă primită nu a fost făcută public, ci doar numele celor trei investitori - Radu Atanasiu, Danu Temelie şi Mălin-Iulian Ştefănescu.
 
Danu Temelie este antreprenor şi investitor pe pieţele din Europa Centrală şi de Est şi deţine compania EuroMiniStorage, care furnizează spaţii de stocare pentru companii şi persoane fizice. Mălin-Iulian Ştefă­nescu este la rândul lui antreprenor şi investitor, fiind fonda­torul firmei de software EEU Software şi partner în cadrul blogului LudicGeek.ro, al compa­niei specializate în ser­vicii de marketing RedUmbrella.ro şi în cadrul Green Horse Games – platformă so­cială dedicată suporte­rilor echipelor de fotbal.
 
„Investiţia ajută smartdreamers.ro să îşi atingă mai repede scopul de a rezolva din problemele care există în piaţa muncii în general şi în recrutarea online în mod special, atât pe plan local, în România, cât şi în afara graniţelor. Aşadar, în scurt timp site-ul va fi lansat în mai multe ţări din Europa, conform strategiei noastre de interna­ţio­nalizare“, a declarat Adrian Cernat, CEO-ul SmartDreamers.
 
„În primă fază, «SmartDreamers» va fi pronunţat în limba poloneză. Aşadar, anul acesta vom intra în recrutarea online din Polonia, urmând ca, în drumul nostru către piaţa din vest să acoperim şi zonele din Europa Centrală şi de Est“, a adăugat Vlad Curtifan, PR şi content manager în cadrul SmartDreamers.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO