Business Hi-Tech

Preşedintele ANCOM, primul oficial al statului care confirmă intenţia Deutsche Telekom de a pleca din România: Am fost informaţi de cei care vând

Preşedintele ANCOM, primul oficial al statului care...

Autor: Adrian Seceleanu

01.11.2019, 00:05 7107

Fostul premier Sorin Grindeanu are o recomandare „personală“ pentru guvern: să ceară o evaluare a fostului Romtelecom de la un consultant independent.

Grupurile OTE (Grecia) şi Deutsche Telekom (Germania) au in­format Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii despre posibili­tatea de vânzare a operaţiunilor din Ro­mânia, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă preşedintele instituţiei, Sorin Grindeanu, ca răspuns la întrebările media în legătură cu subiectul, oferind astfel prima confirmare din partea unui oficial al statului în legătură cu această tranzacţie.

„Ştim, am fost informaţi, am avut discuţii (...). Ne-au informat de o even­tualitate de acest tip cei care vând“, a afirmat Grindeanu. „Sunt discuţii pe care în mod normal le ai, fie că ele sunt formale sau informale, nu este niciun secret, cred că nu este niciun secret, că aţi scris toţi despre această posibilă, posibilă achiziţie, că nu avem de unde să ştim“, a adăugat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO