Business Hi-Tech

Primăriile pot accesa vouchere de 15.000 euro, de la Comisia Europeană, pentru a oferi Wi-Fi în spaţii publice

Primăriile pot accesa vouchere de 15.000 euro, de la...

Autor: Roxana Rosu

19.09.2019, 10:39 2011

Primăriile din România pot accesa vouchere oferite de Comisia Europeană, în valoare de 15.000 euro, pentru a susţine instalarea echipamentelor Wi-Fi în spaţii publice, perioada de înscriere pentru aceste proiecte fiind 19-20 septembrie.

Înscrierile pentru a obţine voucherul sunt posibile pe website-ul proiectului WiFi4U, la adresa https://wifi4eu.ec.europa.eu/#/beneficiary-landing

Cuponul valoric, oferit prin iniţiativa WIFI4U a Comisiei Europene va fi utilizat pentru instalarea de echipamente Wi-Fi în spaţii publice de pe teritoriul municipalităţii unde nu există conectivitate Wi-Fi gratuită. Entităţile eligible sunt instituţii publice, companiile private nefiind selectate.

Uniunea Europeană  va finanţa echipamentele şi costurile de instalare (punctele de acces la internet), iar administraţia locală va plăti pentru conectivitate (abonamentul la internet) şi întreţinerea echipamentului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO