Business Hi-Tech

Primele specificaţii ale viitoarelor telefoane Samsung Galaxy E5 şi Galaxy E7

Primele specificaţii ale viitoarelor telefoane Samsung...

Autor: Dorian Prodan

12.12.2014, 18:32 598

Compactul şi uşorul Galaxy Alpha a fost doar primul membru al noii familii de telefoane Galaxy A, însă schimbările din portofoliul Samsung nu se vor opri aici. Zvonite de ceva vreme, telefoanele Galaxy E5 şi E7 vor marca debutul gamei noi Galaxy E, iar acestea au acum şi câteva specificaţii care ne permit să ne facem o idee despre direcţia în care va porni Samsung.

Conform unor informaţii neconfirmate,  viitorul Galaxy E7 va oferi un ecran S-AMOLED cu diagonală de 5,5” şi rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, ceea ce ne confirmă faptul că Galaxy E va fi o gamă intermediară. Telefonul va oferi un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 cu o frecvenţa de tact de 1,2 Ghz, 2 GB de memorie RAM, 16 GB de memorie internă şi o baterie cu o capacitate de 2950 mAh. Restul dotărilor cunoscute în acest moment mai includ două camere foto cu senzori de 13 şi 5 MP si o carcasă cu dimensiuni de 151 x 77 x 7,2 milimetri.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO