Business Hi-Tech

Primire entuziastă pentru Galaxy S8, dar Samsung încă e bântuit de fantoma Note 7

Primire entuziastă pentru Galaxy S8, dar Samsung încă...

Autor: Ioana Nita

31.03.2017, 00:05 714
Samsung Galaxy S8 este disponibil în două versiuni, de 5,8 inchi şi 6,2 inchi (Samsung Galaxy S8 Plus), are un design fără margini (Infinity Display) şi nu are butoane.
 
Samsung Galaxy S8, noul vârf de gamă al companiei sud-coreene cu acelaşi nume, lansat miercuri oficial în SUA, a fost primit foarte bine de presa de specialitate. „Samsung Galaxy S8 este cel mai frumos telefon pe care l-am văzut vreodată. E o combinaţie extrem de frumoasă între sticlă, metal şi un ecran absolute masiv într-o carcasă mult mai mică decât te-ai fi aşteptat”, scrie The Verge.
 
„Din momentul în care am luat în mână Galaxy S8 – şi modelul mai mare, de 6,2 inchi, am realizat că este special – peste aşteptări. Samsung chiar s-a în­tre­cut pe sine”, a punctat Trusted Reviews. Astfel, noul model din gama Galaxy S are toate premisele să îşi îndeplinească greaua misiune de a reface imaginea gigantului sud-coreean după incidentul cu Galaxy Note 7 (retragerea lui completă de pe piaţă după ce mai multe dispozitive au explodat din cauza supraîncărcării bateriei) şi după scandalul de corupţie în care a fost implicată. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO