Business Hi-Tech

Printi la Atlas Telecom

01.07.2003, 00:00 522

Compania Atlas Telecom Network Romania lanseaza astazi la Oradea prima retea autohtona de telefonie in tehnologie DECT (Digital Enhanced Cordless Telecomunications).
Aceasta tehnologie functioneaza pe suport radio, ofera utilizatorului acoperire limitata (pe raza unui oras de exemplu) dar exista si posibilitatea interconectarii cu retelele altor operatori. Atlas Telecom intentioneaza sa investeasca in telefonie circa 100 mil.$ pana in 2005.
Atlas Telecom Network Romania a fost infiintata in 2000 si are ca actionar majoritar compania americana Atlas Telecom ( cifra de afaceri in 2002, 400 mil.$) restul actiunilor fiind detinute de Pompiliu Tripa, cetatean roman, presedintele grupului pentru Europa de Est.
Organizatorii evenimentului de astazi afirma ca printre invitati se afla presedintele Ion Iliescu, premierul Adrian Nastase, dar si Printul Albert de Monaco si Printul Mostenitor al Arabiei Saudite.
victor@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO