Business Hi-Tech

Producătorul de soft Cognizant Softvision vrea să angajeze 200 de ingineri, care pot lucra la distanţă sau în unul din cele cinci studiouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara sau Baia Mare

Producătorul de soft Cognizant Softvision vrea să...

Autor: Roxana Rosu

17.02.2021, 13:00 539

Producătorul de soft Cognizant Softvision din Cluj Napoca derulează o campanie de recrutare la nivel naţional, permiţând angajaţilor să lucreze la distanţă, de oriunde din România, sau în unul din cele cinci studiouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Baia Mare, după redeschiderea acestora.

Prin acest model, Cognizant Softvision, fondată de antreprenorul local Laurenţiu Russo în 1994 şi cumpărată în urmă cu doi ani de gigantul american Cognizant, îşi propune să extindă capacitatea de angajare, având în prezent peste 200 de poziţii deschise pentru ingineri software, în special experţi în tehnologii precum Java, JavaScript, DevOps, QA Automation, .NET.

Acest concept dintr-o locaţie flexibilă oferă oportunităţi de angajare mai multor specialişti din România, prin eliminarea oricăror limitări legate de timpul de deplasare sau alte provocări geografice.

„Vom continua să cultivăm o cultură a pasiunii pentru tehnologie, a evoluţiei continue, a flexibilităţii şi a autonomiei pentru a veni în întâmpinarea aspiraţiilor şi preferinţelor individuale ale colegilor noştri, oferind în acelaşi timp oportunităţi întregii comunităţi software din România, indiferent de locaţie. Modelul nostru de operare este clădit pe principii de încredere, echilibru între viaţa profesională şi cea personală, dezvoltare continuă şi calitate la cele mai înalte standarde pentru livrabilele noastre”, a declarat Mihai Constandiş, Country Manager, Head of Romania Studios, Cognizant Softvision.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO