Business Hi-Tech

Producătorul de software TotalSoft a ajuns la afaceri de 25 mil. euro în 2021, după o creştere de 11%. „Ne concentrăm pe investiţii în capitalul uman şi atragerea de noi parteneriate”

Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft

Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft

Autor: Alexandra Cepăreanu

13.04.2022, 12:11 144

TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători de software de pe piaţa locală, a închis anul 2021 cu afaceri de aproximativ 25 milioane de euro, în creştere cu peste 10% comparativ cu anul precedent, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

„Rezultatele favorabile înregistrate anul precedent sunt o consecinţă directă a investiţiilor constante în soluţii, alături de accentuarea tendinţei de digitalizare în piaţă. Anul acesta ne vom concentra pe aceleaşi obiective, cât şi pe investiţii în capitalul uman şi atragerea de noi parteneriate”, a spus Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft.

Pentru anul în curs, compania vrea să lanseze un program de parteneriat de business, care include atragerea de noi parteneri strategici, de business şi de tehnologie, care pot vinde, livra şi oferi suport clienţilor pentru soluţiile TotalSoft.

„De asemenea, ne propunem să creştem semnificativ veniturile generate din pieţele internaţionale, mizând pe acest nou program de parteneriate. În acelaşi timp, noul model operaţional bazat pe reţeaua de echipe autonome numite „misiuni” devine infrastructura unei companii cu adevărat agile care menţine focusul şi asigură obţinerea rezultatelor dorite”, a mai spus Gorkem Tursucu.

Astfel, în urma implementării acestui program, TotalSoft, împreună cu partenerii săi, vizează atingerea unui volum de business de peste 100 mil. euro în următorii trei ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO