Business Hi-Tech

Producătorul de software TotalSoft, venituri organice în creştere cu 23% în primul trimestru al acestui an. Gorkem Tursucu, CEO, TotalSoft: Anticipăm o creştere constantă în trimestrele următoare

Gorkem Tursucu, CEO al TotalSoft.

Gorkem Tursucu, CEO al TotalSoft.

Autor: Alexandra Cepăreanu

07.06.2023, 13:44 544

TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători de software de pe piaţa locală, cu afaceri de 31 mil. euro în 2022, a înregistrat o creştere semnificativă a vânzărilor în primul trimestru al anului 2023, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, veniturile organice ale companiei au crescut cu aproximativ 23% în primul trimestru al acestui an, fiind determinate, în principal, de soluţiile cheie din portofoliu – precum Charisma Financial Services, Charisma ERP şi Charisma HCM. De asemenea, veniturile TotalSoft provin în cea mai mare parte de pe piaţa internă, însă compania a cunoscut şi o creştere de 35% a veniturilor generate de afacerile externe.

„TotalSoft rămâne dedicată furnizării de soluţii software de ultimă generaţie, care ajută companiile să prospere în era digitală. Anticipăm o creştere constantă în trimestrele următoare, întrucât ne angajăm să răspundem nevoilor în continuă evoluţie ale clienţilor noştri", a spus Gorkem Tursucu, CEO al TotalSoft.

Compania a înregistrat o creştere constantă pentru toate diviziile de business, cele mai bune rezultate în primul trimestru al acestui an fiind obţinute de Charisma Financial Services, cu o creştere de aproximativ 26% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2022, au mai transmis reprezentanţii TotalSoft.

„Această evoluţie se datorează finalizării cu succes a unor proiecte mari, cum ar fi cel de la Deutsche Leasing, parte a programului global de modernizare IT - Phönixx, cu impact asupra a 20 de sucursale internaţionale.”

Pentru al doilea trimestru din 2023, TotalSoft se concentrează pe menţinerea aceluiaşi ritm de creştere organică, în conformitate cu strategia de dezvoltare a companiei, precum şi cu tendinţele pieţei. Astfel, compania are în plan continuarea investiţiilor în soluţiile de bază şi în dezvoltarea unora noi, precum şi pe atragerea de parteneriate de calitate.

TotalSoft a închis anul 2022 cu afaceri de 31 mil. euro, în creştere cu aproximativ 26% faţă de anul 2021 şi a depăşit pragul de 600 de angajaţi full-time la finalul anului trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO