Business Hi-Tech

Produsele surpriză pe care le va vinde eMag de Black Friday anul acesta. Ce spune Iulian Stanciu, şeful eMag

Produsele surpriză pe care le va vinde eMag de Black...

Autor: Ştefan Stan

15.11.2017, 13:11 29289

În fiecare an am vrut să venim cu produse sau servicii care să demonstreze că orice se poate cumpăra online. Anul trecut am vândut aproape 100 de maşini, am venit cu aur, bonuri de combustibil, diamante. Anul acesta am venit cu o gamă foarte mare de produse şi servicii. Venim cu abonamente telecom, Digi, nelimitat, redus cu 50% în primul an, o ofertă limitată la 3.000 de abonamente, a anunţat la ZF Live Iulian Stanciu, CEO al eMag. 

”Vom avea anvelope de 200 de lei la preţ de 99 de lei. Vom avea televizor LED de 80 de cm la 399 de lei. Cel mai bun preţ în piaţă a fost 700 de lei până acum. Vom avea şi în zona de telefoane high-end, avem şi din zona medie şi din entry level. La telefoane reducerile vor fi undeva la 20-30%, e posibil să avem câteva modele care merg spre 50%”, a spus el.
 
Emag va avea anul acesta şi bilete la Tarom, vouchere de 100 de euro pe care noi le va vinde cu 50 de euro.
 
”Am mers în zona de servicii medicale, vom avea abonamente la Regina Maria, la clinici dentare, excursii în Deltă, la munte, bilete la concerte - Electric Castle, avem aur la vânzare. Am vândut peste 10 kg în fiecare an”.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO