Business Hi-Tech

Programul Wild Code School din Franţa propune cursuri de programare pentru reconversie profesională la Bucureşti

Programul Wild Code School din Franţa propune cursuri de...

Autor: Roxana Rosu

15.04.2019, 15:55 262

Programul francez Wild Code School lansează prima sa şcoală de programare de pe piaţa educaţională din România, în Bucureşti, şi propune cursuri  în regim intensiv, cu o durată de cinci luni, în cadrul Mindspace Victoriei.

Centrul din Bucureşti va oferi programe de formare pentru cele mai căutate tehnologii şi limbaje de programare. Cursurile se adresează tuturor celor care îşi doresc o carieră în IT, indiferent de vârstă, experienţă sau studii. Cursanţii Wild Code School au în medie 30 de ani şi provin din cele mai variate domenii.

”Ideea de reconversie profesională ar trebui să fie din ce în ce mai susţinută şi în România. Pe de-o parte avem o industrie cu un deficit imens, iar pe de altă parte avem oameni ale căror locuri de muncă sunt desfiinţate, relocate sau transformate. De ce să nu le oferim acestora şansa să se formeze într-un domeniu prosper şi care are atât de mare nevoie de specialişti?”, a spus Irina Dumitru, manager al campusului Wild Code School din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO