Business Hi-Tech

PTC România şi-a extins spaţiul de birouri din complexul Riverplace, deţinut de CA Immo

PTC România şi-a extins spaţiul de birouri din...

Autor: Roxana Rosu

15.03.2022, 10:31 293

Compania PTC România, activă în domeniul tehnologiei, şi-a extins spaţiul de birouri din proiectul Riverplace, deţinut de CA IMMO şi localizat în zona Politehnica din Bucureşti, şi ocupă 4.800 de metri pătraţi în complex.

Compania şi-a reînnoit contractul de închiriere pentru spaţiul de 3.600 metri pătraţi pe care îl avea deja şi în acelaşi timp a decis să crească cu încă 1.200 de metri pătraţi suprafaţa pe care o ocupă.

Localizată în zona de Centru-Vest a Bucureştiului, una dintre cele mai dinamice subpieţe de birouri din Capitală, Riverplace are o suprafaţă închiriabilă de 47.000 metri pătraţi şi face parte din portofoliul de birouri pe care CA Immo îl deţine în Bucureşti.

Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.  

„Suntem onoraţi că acest parteneriat pe termen lung cu PTC Eastern Europe început în 2009 va continua şi în anii viitori. Consolidarea contractului de închiriere al PTC este încă o dovadă că Riverplace găzduieşte companii importante, care se bucură de calitatea specificaţiilor şi caracteristicilor construcţiei, de vizibilitate excelentă şi acces facil prin intermediul tuturor mijloacelor de transport în comun, inclusiv cu metroul, staţia de metrou Petrache Poenaru fiind situată chiar în faţa proiectului.”, a spus Marian Roman, Managing Director of CA IMMO Real Estate Management Romania.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO