Business Hi-Tech

Qualitance ţinteşte afaceri de 5 milioane de euro odată cu extinderea proiectelor din SUA

Radu Constantinescu (st.) şi Ioan Iacob, managing partneri ai Qualitance

Radu Constantinescu (st.) şi Ioan Iacob, managing partneri ai Qualitance

Autor: Ioana Nita

21.07.2015, 00:06 454
Compania locală Qualitance, specializată în furnizarea de servicii de consultanţă şi testare software, ţinteşte pentru anul în curs creşterea afacerilor cu peste 60%, la 5 milioane de euro, jumătate dintre acestea urmând să fie generate de proiectele realizate pentru piaţa din SUA.
 
„De când ne-am extins în SUA la începutul lui 2014, anvergura şi componenţa cifrei noastre de afaceri s-au schimbat. Dacă în 2013 era de 1,9 milioane de euro, din care 15% proveneau din Statele Unite, în 2014 a ajuns la 3 milioane de euro, din care 35% provin din SUA. În 2015, estimăm că vom depăşi 5 milioane de euro, din care ne aşteptăm ca mai mult de 50% să provină din piaţa nord-americană“, a declarat Radu Constantinescu, managing partner în cadrul Qualitance alături de Ioan Iacob.
 
În prima jumătate a anului veniturile companiei s-au majorat deja cu 65% faţă de aceeaşi perioadă din 2014. Veniturile Qualitance provin aproape în mod egal din dezvoltarea, testarea şi mentenanţa aplicaţiilor software.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO