Business Hi-Tech

Quickmobile a raportat venituri de 15 mil. € în S1

Tudor Ţiboc

Tudor Ţiboc

Autor: Ioana Nita

30.07.2015, 00:05 377
Grupul Quickmobile, care are atât activităţi de distribuţie, cât şi de retail al diferitelor produse electronice, a avut în prima jumătate a acestui an afaceri de peste 66 milioane de lei (15 milioane de euro) şi un profit de 1,8 milioane de lei (400.000 de euro).
 
Cele mai vândute produse au fost smartphone-urile şi gadget-urile, categorie care include de la ceasuri inteligente şi brăţări de fitness la cântare inteligente şi lumânări inteligente.
 
„La şase luni, cifra de afaceri se ridică la peste 15 milioane de euro, însă profitul, un indicator asupra căruia ne îndreptăm întotdeauna eforturile, este de peste 400.000 de euro. Ne aşteptăm ca pentru restul anului cifra de afaceri să înregistreze un ritm de creştere mai ridicat, susţinut în principal de evenimente de shopping precum Black Friday, dar şi de perioada sărbătorilor de iarnă“, a declarat pentru ZF Tudor Ţiboc, fondatorul şi directorul general al Quick­Mobile. El a adăugat că şi valoarea medie a coşului de cumpărături, care în prezent se situează la 200 de euro, va creşte în a doua parte a anului.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO