Business Hi-Tech

Quickmobile estimează vânzări de 10 milioane de lei prin eMag

Quickmobile estimează vânzări de 10 milioane de lei...

Autor: Oana Stupinean

21.03.2016, 00:05 496
Grupul QuickMobile, cu afaceri de distribuţie şi de retail pentru diferite gadgeturi şi produse IT&C, estimează în acest an vânzări de 10 milioane de lei prin intermediul eMag Market­place, platforma prin care comercianţii îşi pot lista produsele în oferta celui mai mare magazin online local. Quick­mo­bile a intrat anul trecut pe plat­forma eMag.
 
„Anul acesta, ne aş­tep­tăm la vân­zări de circa 10 mil. lei doar în ur­ma aces­tui parteneriat, în con­di­ţiile în care, de la listare (octombrie 2015) până la sfârşitul anului trecut, sistemul eMag Mar­ketplace ne-a generat vân­zări de peste 1 milion de lei“, a spus Tudor Ţiboc, general ma­na­ger al QuickMobile.
 
Platforma eMag Marketplace este un sistem prin care partenerii eMag îşi afişează produsele pe site-ul aces­tuia. Cli­enţii au astfel po­sibilitatea de a co­manda atât produse ale QuickMo­­bile sau ale altor co­mer­cianţi din plat­for­mă, cât şi pro­duse din por­tofoliul eMag.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO