Business Hi-Tech

Radiant Law, Marea Britanie: Firmele încep să se folosească de tehnologie pentru a-şi reduce costurile juridice

Radiant Law, Marea Britanie: Firmele încep să se...

Autor: Ioana Nita

15.10.2018, 17:35 229

♦ Compania britanică le oferă multinaţionalelor o soluţie de automatizare pentru contractele comerciale, platforma fiind creată de un grup de programatori din diferite colţuri ale lumii, inclusiv România.

Radiant Law, companie britanică specializată în furnizarea de servicii de avocatură şi soluţii software pentru domeniul juridic, prospectează ţările din Europa de Est pentru deschiderea unui centru de suport care să susţină dezvoltarea businessului şi către alte pieţe şi industrii, în care contractele comerciale sunt realizate în limba oficială a ţării respective, şi nu în engleză. În prezent, Radiant Law lucrează doar cu mari corporaţii,  companii multinaţionale, care lucrează cu contractele comerciale în limba engleză. Printre clienţii săi se numără bursa de la Londra, HSBC, Deutsche Bank, UPS şi Sky.

„Lucrăm cu companii mari precum HSBC sau UPS, iar una dintre provocările actuale este să vedem cum să lucrăm cu contractele care nu sunt în limba engleză. Europa Centrală şi de Est este o regiune cu tradiţie deja în ceea ce priveşte outsourcing-ul în IT, astfel că analizăm posibilitatea înfiinţării unui centru de suport pentru contractele care nu sunt în engleză - aşa cum au făcut marile firme de outsourcing în IT“, a declarat pentru ZF Alex Hamilton, CEO al Radiant Law. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO