Business Hi-Tech

Radiocom vrea un sistem de facturare de 2,2 mil. euro

Autor: Adrian Dumitrache

14.12.2010, 23:38 46

Societatea NaŢional de Radiocomunicaţii (SNR) va organiza pe 28decembrie o licitaţie pentru achiziţionarea unei aplicaţii softwarede facturare (billing) a serviciilor furnizate, valoarea estimată acontractului ridicându-se la 2,23 milioane de euro (TVAinclusă).

Autoritatea contractantă urmăreşte implementarea unui sistem defacturare care să permită emiterea unei facturi unice pentru toateserviciile furnizate unui client, se precizează în caietul desarcini publicat pe pagina web www.e-licitatie.ro. La licitaţie potparticipa ofertanţi ale căror rezultate financiare au fost pozitiveîn anii 2007, 2008 şi 2009, iar pentru ultimul an cifra de afaceria atins cel puţin 3,5 milioane de euro. De asemenea, ofertanţii vatrebui să dovedească că au implementat cel puţin un sistem similarîn ultimii trei ani.

SNR solicită o garanţie de participare de 154.800 de lei, lacare se adaugă una de bună execuţie reprezentând 5% din valoareacontractului fără TVA.

Operatorul telecom avea 570 de clienţi la sfârşitul anului 2009."În prezent, se gestionează un portofoliu de aproape 1.000 deconturi de clienţi, care sunt în proporţie de 80% persoanejuridice", a spus directorul de vânzări al SNR Mihai Gropoşilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO