Business Hi-Tech

Radu Apostolescu, unul dintre fondatorii eMag, devine acţionar majoritar al unei firme de producţie publicitară şi film

Radu Apostolescu

Radu Apostolescu

Autor: Adrian Seceleanu

23.09.2014, 00:02 5531
Radu Apostolescu, 38 de ani, care şi-a vândut în acest an şi ultimele acţiuni pe care le mai deţinea la eMag - cel mai mare magazin online local - a cumpărat în luna iulie de la Gabriel Antal 45% din acţiunile Abis Studio Bucureşti, companie specializată în pro­ducţia publicitară şi de film, cu afaceri de 2,9 mil. euro anul trecut, conform unor documente din Monitorul Oficial şi unui anunţ al antreprenorului.

„În industria de publicitate şi cinematografică, jucătorii din piaţă au aşteptări din ce în ce mai mari în ceea ce priveşte calitatea şi creativitatea execuţiilor. (...) Mă bucur (...) să mă alătur companiei, mai ales că aceasta activează în zonele în care eu cred cel mai mult, acelea de comunicare şi imagine îmbinate cu tehnologii de vârf“, a declarat Apostolescu, fără a oferi detalii despre valoarea tranzacţiei. Conform unui document din Monitorul Oficial, Radu Apostolescu a cumpărat acţiunile la Abis Studio Bucureşti de la Radu Antal pe 24 iulie, la aproximativ o lună după vânzarea celor 8,4% din acţiunile eMag către grupul Naspers şi Iulian Stanciu. Exitul lui Apostolescu de la eMag este evaluat la câteva milioane de dolari. „Antal Gabriel cesionează lui Apostolescu Radu - Cozmin libere de orice sarcini, 360 părţi sociale cu o valoare nominală de 25 lei fiecare, şi totala de 9.000 lei, reprezentând 45% din capitalul social al societăţii Abis Studio - S.R.L.“, conform documentului din Monitorul Oficial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO