Radu Georgescu, Gecad Ventures: Mă voi dedica exclusiv investiţiilor în start-up-uri inovatoare

6 oct 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Radu Georgescu, 49 de ani, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori români, de al cărui nume se leagă unele dintre cele mai mari tranzacţii din istoria pieţei locale de IT - cum ar fi vânzarea antivirusului RAV către Microsoft în 2003 - are în plan să se concentreze exclusiv pe activitatea de investiţii prin fondul în care este partener fondator, odată cu exitul din Gecad Net, prima sa companie.

„Pentru mine, acest ultim exit dintr-un proiect antreprenorial, început acum mai bine de 20 de ani, reprezintă practic un nou început. Deşi sunt mai mult de 4 ani de când activez constant ca investitor, de acum înainte mi-am propus să mă concentrez 100% pe dezvoltarea Gecad Ventures. Îmi doresc să vin în sprijinul acelor antreprenori tineri cu idei care pot revoluţiona piaţa tehnologică. De aceea, în prezent, ne preocupă găsirea şi coagularea cât mai multor resurse pentru asigurarea finanţării acestor companii“, a declarat Radu Georgescu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 
Cuvinte cheie:
georgescu
, investitii
, exclusiv
, fond
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide