Radu Opriş, şeful Hewlett-Packard Enterprise România: Avem peste 1.000 de angajaţi pe plan local

19 apr 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Compania americană a înregistrat anul trecut creşteri „pe toate segmentele de business”, spune Radu Opriş, managing director al HPE România.

Subsidiara din România a gigantului ame­rican Hewlett-Packard Enter­prise (HPE) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de echi­pamente şi servicii de IT pentru companii - a înregistrat anul trecut creşteri pe toate segmentele de business, atât pe segmen­tul de hardware, cât şi pe cel de servicii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.04.2018

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
romania
, hewlett-packard
, angajati
, plan
, sef
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide