Business Hi-Tech

Raluca Milin, ultimul top manager din "era Anderson", a plecat din UPC

Raluca Milin, ultimul top manager din "era Anderson", a plecat din UPC

Raluca Milin, 36 de ani, a mai lucrat si pentru Connex (Vodafone)

13.09.2009, 18:16 320

Raluca Milin, director de marketing si vanzari al UPC, carelucra in companie inca din anul 2001, si-a dat demisia, incetandactivitatea la operatorul de cablu TV la finele saptamanii trecute,au declarat pentru ZF surse de pe piata locala telecom.

Demisia ar fi fost inaintata pe fondul unor discutii cumanagementul companiei privind tintele de business pe anul viitor,conform sursei citate.

Reprezentantii UPC au confirmat plecarea Ralucai Milin, fara aoferi alte detalii. "Dupa opt ani petrecuti cu UPC, Raluca Milin adecis ca este timpul sa se dedice unor noi oportunitati", adeclarat pentru ZF Ariana Badin, PR & Communication Manager alUPC Romania.

Raluca Milin, 36 de ani, si unul dintre cei mai cunoscutimanageri de pe piata locala de telecom, nu a putut fi contactatapentru detalii.

Insa, conform datelor publicate de Milin pe reteaua socialaLinkedIn, fostul manager al UPC s-ar putea concentra pe activitateade consultanta in fuziuni si achizitii, branding, vanzari sicontinut printr-o companie pe care o detine, denumita SuccesConsulting.

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Milina mai lucrat pentru Connex (Vodafone).

Plecarea Ralucai Milin marcheaza restructurarea completa atop-managementului UPC, proces demarat in februarie 2008 prinplecarea directorului financiar Dragos Tanase si urmat, la odistanta de cateva zile, de numirea de catre actionari a unui nouCEO, Jack Mikaloff. Ulterior, din companie au mai plecat directorulde comunicare, juridic si al diviziei de business. Milin erasingurul top-manager din echipa Anderson mentinut in echipa de noulCEO. Mikaloff a fost numit in functie in contextul in care UPCpierduse primul loc pe piata de cablu TV, iar baza de clienti erain scadere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO