Business Hi-Tech

Raoul Ros, Alcatel-Lucent: Vrem să ne dublăm veniturile până în 2019 în România

Raoul Ros, Alcatel-Lucent

Raoul Ros, Alcatel-Lucent

Autor: Ioana Nita

29.10.2015, 16:30 320

Există un potenţial uriaş de business şi în afara sectorului telecom, pe care nu l-am exploatat până acum, afirmă directorul general al subsidiarei locale Alcatel-Lucent.

Grupul francez Alcatel-Lucent, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente şi servicii pentru industria de telecomunicaţii, are în plan să crească businessul din România, ţinta fiind de a-şi dubla veniturile locale în următorii trei ani şi de a atrage şi clienţi din afara sectorului telecom, precum şi din sectorul public, potrivit lui Raoul Ros, directorul general al subsidiarei locale Alcatel-Lucent.

„Vrem să creştem businessul Alcatel-Lucent din România şi să avem o poziţie puternică pe piaţa locală. În prezent, 70-75% din veniturile realizate de companie în Ro­mâ­nia provin serviciile pe care le livrăm clienţilor din străinătate. În valoarea absolută, vrem să ne dublăm veniturile în următorii trei ani”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO