Business Hi-Tech

Ravinder Takkar, fostul şef al Vodafone România, a ajuns şef peste operaţiunile din India ale grupului britanic

Ravinder Takkar

Ravinder Takkar

Autor: Adrian Seceleanu

30.08.2019, 00:00 428

Ravinder Takkar, fostul CEO al Vodafone România în perioada 2014 - 2017, a fost numit şef al Vodafone Idea, operatorul de comunicaţii deţinut de grupul britanic în India, care are afaceri anuale de peste 4 mld. euro. 

Numirea lui Takkar vine în contextul în care compania din India se confruntă cu o competiţie extrem de dură şi rezultate în scădere, conform presei locale. Takkar a fost unul dintre oamenii cheie în tranzacţia de 23 mld. dolari care a dus la formarea Vodafone Idea, păstrând însă mereu un rol „din umbră”, notează publicaţia locală Business Standard. Ravinder Takkar, de origine indiană, este şi cetăţean american.

Când a plecat din România în India el preluase poziţiile de preşedinte al Vodafone Group Services şi de reprezentant al intereselor Vodafone în India şi responsabil şi de dezvoltarea businessului Vodafone în regiunea Africa, Orientul Mijlociu şi Asia-Pacific.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO