Business Hi-Tech

Ravinder Takkar, noul şef al Vodafone, despre viitorul în telefonia mobilă

Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România. Foto: Mihai Dăscălescu

Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România. Foto: Mihai Dăscălescu

Autor: Razvan Muresan

02.07.2014, 00:03 899

Ravinder Takkar, indianul în vârstă de 45 de ani care a preluat de la 1 mai 2014 funcţia de CEO al Vodafone România, îşi va prezenta proiectele şi evoluţia în carieră în cadrul evenimentului „Meet the CEO“, organizat de revista Business Magazin luni 7 iulie de la ora 10.

Ravinder Takkar are o experienţă de peste 20 de ani în industria de comunicaţii, activând de-a lungul timpului în ţări precum Marea Britanie şi SUA.

La evenimentul „Meet the CEO“ au mai participat Liliana Solomon şi Inaki Berroeta, executivi care au condus anterior operaţiunile locale ale companiei Vodafone.

„Meet the CEO“ este un eve­niment în cadru restrâns organizat de Business Magazin, care facilitează dialogul cu cei mai importanţi manageri din România.

Pentru a afla mai multe detalii despre „Meet the CEO“, accesaţi secţiunea Evenimente de pe site-ul www.bmag.ro sau sunaţi la numărul de telefon 0318.256.293

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO