Business Hi-Tech

Ravinder Takkar: Nu cred că există cineva în România care are nevoie ca Vodafone să lanseze TV prin satelit

Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România

Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România

Autor: Adrian Seceleanu

23.05.2016, 12:43 1689

Vodafone România nu exclude posibilitatea ca “la un moment dat” să ofere şi servicii de televiziune dar lansarea unei platforme prin satelit nu intră în planurile companiei, a declarat în cadrul unei întâlniri cu media Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România.

“Nu cred că există cineva din România care are nevoie ca Vodafone să intre pe segmentul de televiziune prin satelit. Aş putea semna un acord să lansez servicii de televiziune prin satelit, dar ce valoare ar avea acest lucru, care ar fi sinergiile cu serviciile noastre? Vrem să facem ceva mai interesant şi mai relevant. Nu sunt interesat să bifez o lansare doar de dragul de a o face”, a spus Takkar. El a adăugat că operatorul va face în acest an o serie de mutări pe segmentul de conţinut, fără a oferi detalii.

La întrebările insistente ale media legate de posibilitatea lansării unor servicii de televiziune, Takkar a spus că “într-o bună zi, e posibil să vedeţi conţinut de la noi pe un televizor fără ca utilizatorii să-şi folosească mobilul”, dar nu a oferit indicii despre perioada în care s-ar putea întâmpla acest lucru şi cum.

Întrebat dacă operatorul ar putea lansa servicii de televiziune prin intermediul unei aplicaţii mobile, Takkar a menţionat de asemenea că acest lucru este posibil fără a infirma sau confirma acest lucru. Şeful Vodafone România a insistat doar asupra faptului că operatorul se concentrează pe livrarea de conţinut către echipamentele mobile ale clienţilor în condiţiile în care a observat un apetit în creştere al bazei de utilizatori de a consuma servicii video, de la Youtube şi HBO până la ştiri.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO