Business Hi-Tech

Răzvan Sturza, country lead al Motorola România: Anul trecut ne-am dublat vânzările de smartphone-uri, iar piaţa rămâne una cu potenţial

Răzvan Sturza, country lead al Motorola România: Ne aşteptăm ca şi anul acesta să continue cererea foarte mare pentru specialişti în majoritatea tehnologiilor.

Răzvan Sturza, country lead al Motorola România: Ne aşteptăm ca şi anul acesta să continue cererea foarte mare pentru specialişti în majoritatea tehnologiilor.

Autor: Alexandra Cepăreanu

04.03.2022, 18:40 163

♦ „Pentru anul 2022, avem un obiectiv de creştere, cu 75%, a telefoanelor comercializate în România ♦ „Pentru a atinge ţinta propusă depindem de extinderea în rândul unor noi parteneri, în principal din rândul operatorilor de telefonie mobilă.”

Motorola România, reprezentanţă comercială parte a grupului Lenovo, a înregistrat o dublare în ceea ce priveşte vânzările de smartphone-uri pe parcursul anului 2021, comparativ cu anul precedent, depăşind pragul de 200.000 de unităţi vândute prin intermediul partenerilor activi în sectorul de retail. Tot pe parcursul anului trecut, Motorola România a înregistrat o dublare a numărului de utilizatori, faţă de anul precedent.

„În 2021 ne-am extins şi către alte canale din zona de retail şi am reuşit să dublă, vânzările faţă de 2020, în condiţiile unei pieţe aflate în scădere. România rămâne o piaţă cu potenţial mare de creştere, o piaţă pe care vom continua să investim şi să ne extindem în reţeaua de parteneri. Avem o legătură puternică cu principalele platforme de retail şi e-retail şi ne dorim să ne apropiem mai mult şi de operatorii din sectorul de telecomunicaţii”, a spus pentru ZF Răzvan Sturza, country lead al Motorola România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO