Business Hi-Tech

RCS&RDS a mărit ţinta de finanţare de la 600 la 800 mil. euro

RCS&RDS a mărit ţinta de finanţare de la 600 la 800...

Autor: Adrian Seceleanu

08.09.2016, 00:06 839

Compania de cablu RCS&RDS are în plan să împrumute nu 600 mil. euro, ci până la 800 de milioane de euro pentru a-şi restructura datoriile, conform unei variante actualizate a convocatorului adunărilor cu acţionarii publicate săptămâna aceasta în Monitorul Oficial.

 
„Adunarea generală extraordinară a acţionarilor are următoarea ordine de zi completată: 1. Aprobarea contractării uneia sau mai multor finanţări în valoare de până la 800 de milioane de euro pentru o durată care nu va depăşi 10 ani şi care vor fi folosite în scop de refinanţare a datoriilor societăţii, precum şi în alte scopuri stabilite de consiliul de administraţie“, conform noii variante a documentului, publicată în Monitorul Oficial cu numărul 3227.
 
În varianta anterioară a documentului, publicată în Monitorul Oficial în urmă cu aproximativ o săptămână, compania menţiona obţinerea unor finanţări de 600 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO