Business Hi-Tech

RCS&RDS: Cine are net prin fibră optică, are acces şi la reţeaua DigiWiFi, indiferent cât plăteşte

 RCS&RDS: Cine are net prin fibră optică, are acces şi la reţeaua DigiWiFi, indiferent cât plăteşte

Autor: Adrian Seceleanu

22.06.2011, 15:41 15433

Compania românească RCS&RDS, cel mai mare furnizor deservicii de internet fix de mare viteză din România, le va permitetuturor abonaţilor rezidenţiali la internet fix prin fibră opticăsă se conecteze la reţeaua de hotspoturi Digi WiFi, a anunţatcompania.

"Datorită interesului crescut pentru serviciul de internetwireless Wi-Fi lansat recent de către RCS & RDS, compania adecis să ofere acces gratuit în reţeaua Digi Wi-Fi tuturorabonaţilor la internet prin fibră optică, Digi Net Fiberlink. Oriceclient abonat la Digi Net Fiberlink 1, de până la 50 Mbps, învaloare de 29 lei (TVA inclus) sau la Digi Net Fiberlink 2, de pânăla 100 Mbps, în valoare de 39 lei (TVA inclus), va avea acces liberşi trafic nelimitat în locaţiile Digi Wi-Fi din oraşele în care RCS& RDS a instalat reţeaua de internet wireless Wi-Fi", potrivitcompaniei.

Iniţial RCS&RDS anunţase că utilizatorii Digi Net Fiberlink1 puteau utiliza internetul wireless al RCS & RDS doar dacăerau abonaţi simultan la serviciul de internet mobil Digi NetMobil.

Hotspoturile Digi Wi-Fi sunt instalate în acest moment înBucureşti, în judeţele Bihor, Braşov, Mureş, Argeş, Sibiu şi pelitoral, dar urmează să fie extinse "în curând" în alte 40 oraşemari din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO