Business Hi-Tech

RCS&RDS discută pe 11 martie pe cine aduce în CA în locul lui Ioan Bendei

Ioan Bendei, unul dintre oamenii alături de care Zoltan Teszari a construit RCS&RDS, şi-a dat demisia săptămâna trecută

Ioan Bendei, unul dintre oamenii alături de care Zoltan Teszari a construit RCS&RDS, şi-a dat demisia săptămâna trecută

Autor: Adrian Seceleanu

11.02.2019, 00:07 664

Grupul de comunicaţii prin cablu va anunţa marţi că a depăşit pentru prima oară în 2018 pragul veniturilor anuale de 1 mld. euro, estimează analiştii de la BT Capital Partners.

 

Compania de cablu RCS&RDS, care domină piaţa locală de furnizare de servicii de televiziune şi internet fix cu o cotă de aproximativ 50% din numărul total de clienţi, va discuta pe cine va numi în Consiliul de administraţie în locul lui Ioan Bendei în cadrul unei adunări generale a acţionarilor care a fost convocată pentru data de 11 martie, conform unui document publicat de operator în Monitorul Oficial.

„Consiliul de Administraţie al RCS & RDS convoacă, la sediul social din Bucureşti, adunarea generală ordinară a acţionarilor la data de 11.03.2019, ora 11.00, cu următoarea ordine de zi: Constatarea rămânerii unui loc vacant în Consiliul de administraţie ca urmare a demisiei unui administrator. Revocarea şi/sau alegerea unor membri ai Consiliului de administraţie şi stabilirea duratei mandatului acestora“, conform sursei citate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO