Business Hi-Tech

RCS&RDS dublează traficul de date inclus pentru abonaţi prin reţeaua Vodafone România

RCS&RDS dublează traficul de date inclus pentru abonaţi...

Autor: Adrian Seceleanu

07.07.2015, 00:00 4854

RCS&RDS, cea mai mare companie de cablu de pe piaţa locală, a dublat volumul de date disponibil pe lună pentru utilizatorii abonamentelor sale de telefonie mobilă în zonele în care nu deţine o reţea proprie, iar serviciul este furnizat prin reţeaua rivalilor de la Vodafone România, în urma unui acord de roaming naţional semnat între cei doi operatori

. „RCS&RDS va creşte începând de astăzi, 6 iulie, limita de trafic de date mobile în roaming naţional de la 100 MB / lună la 200 MB / lună pentru toate abonamentele Digi Mobil din gama Optim şi Complet, fără costuri suplimentare pentru clienţii serviciului de telefonie mobilă, până la 31 decembrie 2015”, conform unui anunţ transmis de operator. Până la finele lunii august clienţii Digi Mobil vor primi 300 MB / lună de trafic în roaming naţional.

„Vom continua să investim în dezvoltarea ariei de acoperire a reţelei de comunicaţii mobile, dar şi în îmbunătăţirea calităţii serviciilor mobile pentru a ajunge în scurt timp la performanţele pe care le avem pe segmentul de servicii fixe de telecomunicaţii”, a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare la RCS&RDS.

RCS&RDS şi-a relansat oferta de servicii de telefonie mobilă în primăvara anului trecut, după semnarea acordului cu Vodafone, iar combinaţia între preţurile agresive şi rezolvarea problemei acoperirii pentru reţeaua proprie a generat o explozie a vânzărilor.

Anul trecut RCS&RDS a atras prin portare de la Orange, Vodafone şi Telekom 205.364 clienţi (numere de telefon), cea mai bună performanţă de pe piaţă. În acest an, compania şi-a păstrat ritmul de atragere a clienţilor din alte reţele, la aproximativ 20.000 pe lună.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO