Business Hi-Tech

RCS & RDS dublează viteza la internet pentru clienţii Digi Net Fiberlink 50

RCS & RDS dublează viteza la internet pentru clienţii...

Autor: Ioana Nita

18.11.2014, 00:00 1340

RCS & RDS, cel mai mare jucător de pe piaţa locală a serviciilor de internet fix, le oferă clienţilor existenţi viteze de internet de două ori mai mari pentru abonamentele Digi Net Fiberlink 50. Astfel, clienţii RCS & RDS vor avea acces la viteze de internet de 100 Mbps, modificarea urmând să se facă automat, fără costuri suplimentare şi fără să fie nevoia ca abonaţii să resemneze contractele.

„Această migrare este în desfăşurare şi se realizează gradual, astfel încât clienţii să nu fie afectaţi şi să se asigure o bună funcţionare a serviciilor de internet”, au declarat reprezentanţii RCS & RDS. În urmă cu un an, compania a lansat abonamentul cu cea mai mare viteză la internet disponibilă în România - Digi Net Fiberlink 1000, care costă 55 lei (TVA inclusă)/lună. Preţul unui abonament Digi Net Fiberlink 100 este de 29 lei (TVA inclusă)/lună. RCS & RDS, companie controlată de Zoltan Teszari, are în total peste 1,6 milioane de clienţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO