RCS&RDS iese din amorţeală: lansăm “cea mai mare viteză la Internet din România” anunţă compania

4 oct 2013 Autor: Adrian Seceleanu

După mai multe luni de zile în care nu a mai lansat nicio ofertă nouă comercială sau vreo schimbare de tarife în oferta de servicii de voce şi date la nivel naţional, continuând doar sistematic şi în deplină tăcere să-şi extindă infrastructura şi să cumpere jucători mai mici din internet sau TV, compania românească RCS&RDS a convocat pentru săptămâna viitoare o conferinţă de presă care are ca temă anunţarea celei mai mari viteze la internet din România”, potrivit unei invitaţii transmise de operator către media.

“Vă invităm la conferinţa de presă <<Digi Net, cea mai mare viteză la internet din România>>, potrivit mesajului transmis de companie.

Chiar şi simpla convocare a unei conferinţe de presă de către RCS&RDS este un eveniment, compania organizând de regulă una sau două asemenea conferinţe pe an.

RCS&RDS este cel mai mare jucător de pe piaţa locală de servicii prin internet fix (cu peste 1,2 milioane de clienţi) şi un jucător semnificativ şi pe piaţa de servicii de internet mobil (320.000 de conexiuni în martie 2012).

 
Cuvinte cheie:
internet
, rcs&rds

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide