Business Hi-Tech

Reacţia lui Eugen Teodorovici la subiectul impozitării IT-istilor: E un subiect discutat de oameni care nu îl înţeleg. Noi vrem să extindem facilitatea pentru mai multe industrii

Reacţia lui Eugen Teodorovici la subiectul impozitării...

Autor: Alex Ciutacu

03.06.2019, 16:57 2151

Întrebat dacă Guvernul ia în calcul eliminarea facilităţilor fiscale pentru salariaţii din industria IT, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, susţine că se gândeşte de fapt să scutească mai multe categorii de angajaţi, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Nu am avut o reacţie pe subiectul IT. E un subiect discutat de oameni care nu înţeleg. A fost o măsură bună (n.r: facilitatea) şi cred că cifrele sunt mai mult decât convingătoare. Industria IT are o pondere importanta pentru tot ce înseamnă PIB", spune Teodorovici. Mai mult, el spune că vrea să extindă facilitatea şi pe alte industrii.

"Vrem să extindem facilitatea şi pe alte industrii. Am discutat cu patronate din industria textilă şi cea prelucrătoare", adaugă el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO