Regia de transport din Capitală, licitaţie de 17 mil. lei pentru o versiune nouă de SAP

12 sep 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a lansat o licitaţie cu o valoare totală estimată de 16,9 mil. lei care are ca obiect actualizarea platformei software furnizate de compania germană SAP, conform unui anunţ publicat în sistemul electronic de achiziţii publice. „Obiectul prezentului caiet de sarcini îl reprezintă frunizarea, implementarea şi / sau modernizarea unui set de sisteme centrale IT care să sprijine eforturile de eficientizare a activităţii de transport public de călători“, conform documentului.

Planul RATB prevede migrarea la noua platformă SAP Hana dar şi achiziţia unor module noi cu ţinta de a obţine o „îmbunătăţire a productivităţii cu 15-20%, o reducere a costurilor de audit cu 20-40% şi o reducere a timpului pentru realizarea bugetelor, previziunilor şi raportărilor financiare cu 25-50%“. RATB urmăreşte să integreze şi tehnologii de tip Internet of Things pentru monitorizarea flotei, folosind de asemenea module livrate de SAP.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2018

 
Cuvinte cheie:
RATB
, sap
, transport
, licitatie
, regie
, capitala
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide