Renumele şcolii de matematică din România a adus un nou gigant american din IT la Bucureşti

19 apr 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Oleg Khaykin, preşedinte şi CEO al Viavi Solutions: Lucrăm cu companii mari de pe piaţa de telecom din România. Orange, este, spre exemplu, unul dintre clienţii majori pe care îi avem pe plan local. Lucrăm şi cu marile companii de cablu. Când noi câştigăm un contract cu grupul Deutsche Telekom, de exemplu, atunci soluţiile noastre ajung să fie utilizate la nivel global, în toate subsidiarele

Am avut mulţi angajaţi români şi în biroul din Londra şi i-am remarcat, spune Oleg Khaykin, preşedinte şi CEO al Viavi Solutions.

Renumele şcolii de matematică din România şi gradul ridicat de concentrare a „resurselor” au determinat compania americană Viavi Solutions, un furnizor de software şi servicii pentru testarea, analizarea şi creşterea calităţii reţelelor de telecomunicaţii, să aleagă Bucureştiul pentru deschiderea unui centru de excelenţă în cercetare şi dezvoltare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.04.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, romania
, matematica
, scoala
, american
, gigant
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide