Business Hi-Tech

Retailerul online Bonami are un nou CEO

Retailerul online Bonami are un nou CEO

Autor: Ioana Nita

02.06.2019, 17:47 436

Businessul retailerului ceh Bonami, specializat în comercializarea online de mobilier, decoraţiuni interioare şI alte produse pentru casă, va fi condus începând de una aceasta de Pavel Vopařil, care preia gestionarea operaţiunilor din toate cele cinci ţări în care activează magazinul online – Cehia, Polonia, Slovacia, România şI Ungaria. El îl înlocuieşte pe David Šiska, care a lucrat la Bonami încă de la fondarea companiei, iar pentru o perioadă de trei ani a fost CEO.Submanagementul lui, businessul Bonami s-a triplat, ajungând la venituri de 40 milioane de euro, şi s-a extins în patru ţări.David Šiska va continua alături de grupul Miton din care face parte Bonami,  cautând noi oportunităţi pentru portofoliul actual, precum şi noi investiţii. De asemenea, va fi implicat în activitatea Bonami ca acţionar minoritar şi membru în consiliul administrativ.

Noul CEO al Bonami, Pavel Vopařil, a lucrat în conducerea editurii Economia şi a portalului Centrum.cz dar şi pentru firma de consultanţă McKinsey. El vine din poziţia de venture partener în grupul de investiţii Miton, care pe lângă Bonami, deţine o serie de alte businessuri. Anul trecut, Miton a devenit cel mai mare jucător de pe piaţa cehească după vânzarea site-ul cu reduceri, Slevomat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO