Business Hi-Tech

Retailerul online Bonami din Cehia mizează pe afaceri de 13 milioane de euro 2020 în România, plus 30%

Retailerul online Bonami din Cehia mizează pe afaceri de...

Autor: Ioana Nita

31.10.2019, 18:19 141

Magazinul online de mobilier şi decoraţiuni pentru casă a avut vânzări cu 20% mai mari în primele nouă luni ale acestui an pe piaţa din România, ţinta de afaceri pentru finalul lui 2019 fiind de 10 milioane de euro.

Retailerul online de origine cehă Bonami, specializat în comercializarea de mobilier şi decoraţiuni pentru casă pe internet, şi-a stabilit deja ţinta de afaceri pentru operaţiunile locale din 2020, vânzările din România fiind estimate să crească cu 30% anul viitor, la 13 milioane de euro. 

În primele 9 luni ale acestui an, Bonami.ro a înregistrat o creştere de 20% a vânzărilor, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, în condiţiile în care românii au început să cumpere produse cu preţuri mai ridicate. Cele mai vândute produse pe Bonami.ro sunt textilele, în special covoarele, iar mai nou şi canapelele extensibile. Astfel, categoria de mobilier a continuat să crească, ajungând să genereze anul acesta o treime din totalul achiziţiilor de pe Bonami.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO